Reparation av Samsung Galaxy S21 Ultra bakkamera (2023)

Vi lagar Huawei

Har du problem med en trasig Huawei telefon som behöver service? Då är du inte ensam allt fler väljer att reparera Huawei telefoner framför att köpa nytt, ett mycket bra val för din ekonomi och vår miljö. Det finns ett flertal alternativ för dig som kund att välja på om du vill reparera sin Huawei enhet och först och främst gäller det att hitta en verkstad som kan laga Huawei telefon. Därefter ska du ta reda på om verkstadens idéer överrensstämmer med dina egna sedan är det även en prisfråga.

Som vi på Fixiphone brukar påpeka så är vi en verkstad som värnar om kvalitet framför kvantitet vilket innebär att vi aldrig kommer vara den verkstad där du får den billigaste hjälpen attreparera Huawei på marknaden. Detta om man inte räknar på priset delat i antalet veckor som din Huawei kommer att hålla kontra om reparationen skulle utförts av en verkstad som håller billiga priser med reservdelar av försvagad kvalitet.

På Fixiphone har vi har ett brett sortiment av Huawei reservdelar till försäljning för den skicklige som själv vill prova sig på att reparera Huawei och utföra huawei service, självklart ingår det även rådgivning från någon av våra reparatörer om hur du på bästa sätt kan laga din Huawei.

Vad vi gör när vi lagar din Huwaei

Vad förHuawei service utför ni på Fixiphone får vi ofta frågan om. På den frågan kan vi svara att vi klarar av att laga det mest krångliga fall av Huawei oavsett vad felet är så länge det är någon komponent i din Huawei telefon som är utbytbar! Vi lagar följaktligen allt från vattenskadade Huawei telefoner, spruckna och / eller trasiga skärmar vi kan även hjälpa till att installera mjukvara till din Huawei.

(Video) Samsung Galaxy S21 Ultra Camera Glass Repair

Att lagaHuawei ska gå snabbt och smidigt. Posta eller kom in med din Huawei telefon för reparation till någon av Fixiphones verkstäder vi håller god hygien och följer folkhälsomyndighetens restriktioner med anledning till Covid-19. Vi desinficerar alltid din Huawei telefon efter service är gjord. En normal reparation tar omkring 30 minuter till 1 timme så det kan vara bra att ta reparationen av din Huawei i samband med övriga ärenden på stan då vi undanber kunder att vänta i butik under pågående reparation.

En långsiktigt lukrativ verksamhet går enligt oss på Fixiphone endast att uppnå genom nöjda och återkommande kunder vilket är vår ambition. Utan nöjda kunder skulle vi inte vara där vi är idag. Tillsammans arbetar vårt team ideligen på att optimera kundbemötandet för att du som kund ska känna dig tillfredsställd hela vägen från det att du lämnar in din Huawei på lagning tills det att du återfår din Huawei telefon reparerad och klar.

Vi hjälper dig laga din iPad

På Fixiphone är vi sakkunniga då det kommer till att lagaiPad och vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd och välja oss som din reparatör av digitala enheter. Många lekmän i branschen skryter ofta om deras billigt utförda reparationer av iPad, som om det skulle vara en garanti för kundnöjdhet. På Fixiphone väljer vi i stället att skryta om våra prisvärda iPad reparationer med kvalitativa reservdelar än att bli erkända som en firma som erhåller billiga iPad reparationer.

(Video) Samsung Galaxy S21 Ultra Screen Replacement

Eftersom vi på Fixiphone dagligen får in hundra talet iPad som behöver lagas till våra verkstäder från Luleå i norr till Jönköping i söder så har vi ett bra hum om vad som gör kunder nöjda långsiktigt och då ska det tilläggas att vi på Fixiphone alltid utför långsiktigt arbete. En snabb och smidig lagning av iPad och en reparation av iPad som är hållbar både till materialet och miljön är vad som minimum krävs för att majoriteten av kunderna ska känna att de gjort en bra affär. ´

Hur går det till när vi ska reparera iPad? Detta beror på om du vet vad som är trasigt på din iPad eller inte. Vet du med dig att skärmen är trasig och endast vill göra ett skärmbyte så är det vad du meddelar oss när du lämnar in enheten. Är du däremot osäker på vad som är trasigt i din iPad så kan en felsökning behöva göras, detta till ett pris om 350:- väljer du sedan att gå vidare med reparation av din iPad så bjuder Fixiphone på felsökningen.

Att reparera din iPad i dessa tider

Vi lever i mycket speciella tider och i och med Covid-19 så är det inte alla som har möjlighet eller vill komma in till Fixiphones verkstäder för att laga iPad - detta har vi full förståelse för! Vi har rådgivning via samtal där du kan ställa frågor gällande reparation av iPad. Vill du ha vägledning via chatt så går det bra att chatta med våra tekniker. möjlighet till svar via chatt du hittar oss i chattbubblan längst ner i högra hörnet.

När du lämnar in din iPad på lagning hos oss på Fixiphone så desinficerar vi alltid din iPad innan vi lämnar tillbaka den till dig som kund. Vill du tala med våra tekniker direkt på plats men är osäker om det är fler kunder inne i butiken? På Fixiphone följer vi coronarestriktionerna och har bara max antal kunder i butiken så att det går att hålla rådande avstånd men självklart vill vi att alla kunder ska känna sig välkomna att komma förbi våra butiker. Kontakta oss och tala om vilken tid du har för avsikt att anlända till butiken så kan vi om möjligt försöka planera ditt besök så att förutsättningarna blir det bästa.

(Video) Samsung Galaxy S21 Plus Battery Replacement!

Har du frågor om vilka priser som gäller för din iPad reparation så kan du snabbt och smidigt se dessa i högra fliken ”prislista”. Varm välkommen!

Vill du köpa en begagnade mobiltelefon?

Hos Fixiphone kan du köpa begagnade telefoner som våra tekniker rekonstruerat, fabriks återställt och låst upp.

Vad innebär det att vi rekonstruerar telefonerna?

När vi får in en begagnad telefon till butiken så  är första steget i processen att våra servicetekniker säkerställer mobiltelefonens alla delar. Behöver någonting bytas ut så görs detta. Därefter när telefonen  är i bästa möjliga skick  är den redo att säljas vidare till dig. Vi på Fixiphone älskar kloka val och när du som kund väljer att köpa begagnade telefoner som iPhone, iPad, Samsung eller Huawei som bidrar till en miljövänligare värld så ska du ha samma garantier som vid köp av en fullständigt ny telefon. Därför får du 12 månaders garanti samt 14 dagars  ångerrätt då du köper en renoverade telefon hos oss.

Vilka telefonmodeller säljer ni på andrahandsmarknaden?

Vi säljer märkena iPhone, Samsung, Huawei och iPad. Vilka modeller av dessa märken varierar från dag till dag detta beroende på  vilka märken som blivit inlämnade i butik. Alla reparerade mobiltelefoner som vi har till försäljning hittar du vår hemsida, likas  information om huruvida tillbehör så som originalladdare samt hörlurar följer med.

Hållbar konsumtion för plånbok och miljö

För att tillverka en ny Iphone måste ädelmetaller utvinnas från naturen. Processen som krävs bidrar till koldioxidutsläpp, vilket i sin tur är med och ökar på uppvärmning av vårt klimat. Samtidigt som detta sker byter människor telefoner allt mer ofta. Alltså finns det en stor tillgång till begagnade Iphones som kan restaureras till i princip nyskick, samtidigt som de är billigare är de du kan köpa i butik. Var med och bidra till ett mer hållbart konsumtionssamhälle och spara pengar på kuppen. Bättre än så blir det väl inte?

(Video) Samsung Galaxy S21 – Battery replacement [including reassembly]

Hos oss är du i trygga händer

Har du aldrig köpt en begagnad Iphone förut kan det kännas ovant. Hos oss handlar du tryggt och säkert. Våra tekniker går noggrant igenom telefonen innan den säljs vidare. Det innebär att våra servicetekniker går igenom alla mobilens delar och säkerställer att de fungerar som de ska. Upptäcker vi något som behöver bytas ut gör vi detta, så att du kan använda din telefon problemfritt. Vi ser till att produkten är i bästa möjliga skick innan vi levererar den till dig. Känner du dig fortfarande osäker? Lever inte telefonen upp till dina förväntningar har du 14 dagars ångerrätt. Det ger dig många dagar att känna efter hur det känns och se hur mobilen fungerar. Har du några andra frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till oss, så berättar vi om hur vi arbetar.

Köp en begagnad Iphone redan idag!

Tycker du att det låter som en bra idé med en begagnad Iphone? Då har du hamnat på rätt ställe. Hos oss hittar du ett brett sortiment av Iphones, Ipads och andra märken. Du kan även välja till tillbehör som hörlurar eller mobilladdare. Genom ditt köp kommer du att spara både en ordentlig summa pengar samtidigt som du tar ett smart beslut i att välja konsumtion som bidrar till en mer hållbar miljö.

Gör ett smart val för dig själv, din plånbok och miljön runt omkring dig. Köp en begagnad Iphone redan idag. Välkommen till oss på Fixiphone.

(Video) Galaxy S21/S21+/Ultra: How to Use a 3.5mm Headphone with USB-C Port (Without Headphone Jack)

FAQs

What is the common problem with Samsung Galaxy S21 Ultra? ›

Galaxy S21 users are reporting abnormal battery drain, installation issues, notification issues, problems with first and third-party apps, UI lag, charging issues, data issues, screen refresh problems, issues with the camera app (the app has crashed numerous times on the Galaxy S21 in our possession), call quality ...

How much does it cost to replace S21 charging port? ›

Price: $99. Samsung Galaxy S21 charging port repair. Includes parts & labor.

What is the price of Samsung Galaxy S21 Ultra? ›

Samsung Galaxy S21 Ultra price in India starts from ₹ 64,999. The lowest price of Samsung Galaxy S21 Ultra is ₹ 64,999 at Amazon on 23rd May 2023.

Why is S21 Ultra discontinued? ›

But in the lead up to this new launch, Samsung has quietly discontinued the Galaxy S21 Ultra from its store. Why this is seems pretty obvious to me: Samsung is making room for Galaxy S22 Ultra. That should surprise no one. However, this paints an interesting picture for Galaxy buyers this year.

Is the S21 ultra repairable? ›

The Galaxy S21 Ultra comes from the most durable series of Samsung Galaxy's, an accidental drop can occur at any time. But, there's no need to worry! Contact your local CPR Cell Phone Repair store, who can repair your screen in as little time as possible.

How much does it cost to repair the back glass on a S21 Ultra? ›

Price: $399. Cracked back glass replacement. Includes parts & labor.

Can you fix the back of a cracked Samsung phone? ›

With Samsung's Self-Repair program, you can easily perform repairs, including fixing the cracked back glass on your device. Before you begin making any repairs, be sure to back up your data, power off your phone and ensure that your phone is fully discharged.

Can Samsung phone glass be repaired? ›

For screen repairs, there are two types: complete screen replacement and partial repair. This repair method replaces the entire screen. This process takes place after a Samsung Electronics Service Centre technician determines that a complete screen replacement is required.

How do I know if I need to replace my charging port? ›

If you have to hold your phone at a particular angle for it to charge correctly, it may be that the port has come loose. This will need to be repaired sooner rather than later as continued use in this condition will likely cause further damage.

How do I know if my Samsung charging port is damaged? ›

You should also check your charging port for any signs of damage. Insert a charging cable into the charging port of your phone. The charging cable should fit snugly into the port and should not feel loose. Using a torch, look inside the charging port to check for any damage.

Can a damaged charging port be fixed? ›

You can have your Samsung phone's charging port replaced by a local or mail-in repair shop. Local options can often complete the repair in a day. Online mail-in repair services take longer, but they're good options if a local shop isn't available.

How old is Samsung S21 Ultra? ›

Samsung Galaxy S21
From left to right S21, S21 FE, S21+, and S21 Ultra.
First releasedJanuary 14, 2021 (S21, S21+, and S21 Ultra) January 3, 2022 (S21 FE)
Availability by regionJanuary 29, 2021 (S21, S21+, and S21 Ultra) January 11, 2022 (S21 FE)
PredecessorSamsung Galaxy S20 Samsung Galaxy Note 20 Ultra
34 more rows

Is Samsung still selling S21 Ultra? ›

Samsung has discontinued the Galaxy S21 Ultra across several markets, with no stocks of the super flagship present in most countries. The iPhone 13 Pro Max is widely regarded as one of the best phones you could buy in 2021 and even in 2022.

Why is Samsung S21 Ultra so cheap? ›

But here we are — the S21 phones are cheaper, and it's not because they're worse in some way or have fewer features. There's no catch here. The lower costs are due to the natural maturity of 5G technology over time, Samsung told Insider.

How many years will S21 Ultra last? ›

Eligible Galaxy devices include with four years of One UI and five years of security updates[1]: Galaxy S Series: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra as well as Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE and upcoming S series devices.

Which one is better S21 or S21 Ultra? ›

The S21 is available in 128 and 256 GB versions, but the S21 Ultra offers storage options of 128, 256 and 512 GB instead. The S21 Ultra is also the only smartphone to be equipped with the S-Pen. With the same bionic chips as each other, these two smartphones are similar in terms of performance.

How long will the Samsung S21 Ultra last? ›

The larger fingerprint sensor is welcome, making the S21 Ultra easier to unlock. The 11.5 hours of battery life is excellent for a 5G phone.

Is S21 Ultra good or bad? ›

Price: $1,089. The screen is stunning, performance is good, battery life is excellent and the software is the latest available. But it is the much improved fingerprint scanner that makes the biggest difference to day-to-day usage – it's fast, accurate and responsive in a way Samsung's previous efforts just weren't.

Is it worth upgrading from S21 Ultra? ›

But if you have a Galaxy S21 Ultra already, then there's no need to upgrade to the new phone unless you're looking for specific features or improvements. Yes, the newer flagship comes with upgraded internals, but they're probably not enough to warrant an upgrade to a new $1,200 flagship.

What kind of glass is on the back of a S21 Ultra? ›

Epic in every way, the powerful Samsung Galaxy S21 Ultra 5G is designed with Corning® Gorilla® Glass Victus™ front and back — the toughest Gorilla® Glass yet, with significantly improved scratch and drop performance.

Is the Galaxy S21 ultra back glass? ›

This kit comes with more tools needed to successfully replace the back glass on your Samsung Galaxy S21 ultra. However, make sure you heat up the back all around the edges really well before attempting to remove the broken back!

Is the Samsung S21 back made of glass? ›

The S21 Plus and Ultra have glass on either side, while the back of the regular S21 is made of plastic.

Will Samsung fix my phone for free? ›

Book an in-warranty repair today

If your Samsung smartphone or tablet has developed a fault (and hasn't been damaged accidentally), have it repaired under warranty, free of charge with Samsung Repair.

Does broken back glass affect phone? ›

Phone Repair

Even if your phone's back glass only has a tiny crack or chip, it can quickly expand and cause additional damage to your phone. Not only can broken back glass cut your hands and fingers, but it also makes it harder for you to use your iPhone properly.

Can you fix a cracked phone without replacing it? ›

In most cases, you don't necessarily need to hastily replace your phone screen when it gets cracked. A proper check can help you spot if the screen is merely cracked or broken.

Can I replace just the glass on my phone? ›

With a replacement screen, a toolkit, and an online video, it is possible to replace a screen on your own. However, cell phone screens don't just pop off and back on. Screen replacement requires a very steady hand with several delicate ribbons and other pieces.

How can I fix my cracked phone screen at home? ›

Use super glue. Cyanoacrylate glue, better known as super glue, can seal small cracks. Use as little as possible, and carefully wipe the excess adhesive with a cotton swab or cloth.

Does Samsung warranty cover cracked glass? ›

You're covered with unlimited repairs for drops, spills, and mechanical breakdowns, including $29 screen repairs at 700+ Samsung authorized locations nationwide.

Is it expensive to fix a charging port? ›

Expect to pay between $79 and $599 for professional iPhone charging port replacement, depending on your model – but note that Apple's repair fees skew that range. Mail-in repair services like iFixYouri and iFixScreens typically charge between $100 and $120 for charging port repair.

What causes a charging port to stop working? ›

Your phone may not be charging because of dirt or debris in the charging port, faulty cables, a dead battery, or outdated software, to mention a few. Before taking your phone to a service center, we recommend trying the easier fixes first, like cleaning the charging port or using a different cable or adapter.

Why is my Samsung S21 not charging? ›

One of the most common causes of charging problems is dirt, dust, or debris building up in the charging port. This can prevent the cable from engaging properly with the charging contacts in the port, causing charging problems. Please note: do not insert any object into the charging port.

How do I fix my Samsung phone not charging? ›

You can try the following solutions at home:
  1. Try a Different Charging Cable. The first step would be to try a different charging cord for your Samsung phone. ...
  2. Check & Clean Your Charge Port. ...
  3. Try a Wireless Charger. ...
  4. Try a Different Power Source. ...
  5. Reboot Your Samsung Device. ...
  6. Check for Software Updates. ...
  7. Replace the Battery.

What are the 2 holes on top of S21? ›

Two pinholes are the only things of note on the top of the phone after the relocation of the card tray to the bottom. One of these is a microphone, the other is a port for the earpiece/loudspeaker to breathe.

Is S21 Ultra waterproof? ›

The S21 Plus 5G has a water-resistance rating of IP68, which means your phone can be submerged in water for up to 30 minutes at a depth of 1.5 metres. Also, it is resistant to dust, dirt and if water droplets land on the screen. Deal!

How much did the S21 ultra cost? ›

Samsung Galaxy S21 5G 128GB — $799. Samsung Galaxy S21+ 5G 128GB — $999. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB — $1,199.

What is the price of Samsung Galaxy S21 vs Ultra? ›

It would potentially help you understand how Samsung Galaxy S21 stands against Samsung Galaxy S21 Ultra and which one should you buy The current lowest price found for Samsung Galaxy S21 is ₹69,999 and for Samsung Galaxy S21 Ultra is ₹1,05,999. The details of both of these products were last updated on May 25, 2023.

How much was S21 ultra? ›

Samsung Galaxy S21 Ultra Price in India
Product NamePrice in India
Samsung Galaxy S21 Ultra (12GB RAM, 256GB) - Phantom Black₹ 64,999
Samsung Galaxy S21 Ultra (12GB RAM, 256GB) - Phantom Silver₹ 105,999
Samsung Galaxy S21 Ultra (16GB RAM, 512GB) - Phantom Black₹ 116,999

Why is Samsung not selling S21 Ultra? ›

A new report has claimed that Samsung has started to phase out the Galaxy S21 Ultra in anticipation of the Galaxy S22 Ultra. The company is set to launch its next premium flagship S22 series on February 9.

How long does a Samsung Galaxy S21 Ultra last? ›

The larger fingerprint sensor is welcome, making the S21 Ultra easier to unlock. The 11.5 hours of battery life is excellent for a 5G phone.

Is Samsung S21 Ultra being discontinued? ›

Samsung Galaxy S21 Ultra discontinued as Galaxy S22 series launch nears | Mobile News.

How much will the S21 ultra cost in 2023? ›

Galaxy S21 Ultra 5G prices start at $309 and cost $426 on average as of May 2023. Galaxy S21 Ultra 5G prices will continue to get cheaper over time.

What is the best Samsung Ultra phone? ›

The Samsung Galaxy S22 Ultra is a feature-packed smartphone that makes use of the latest technology in every aspect. It features stunning cameras which are capable of 8K recording, the highest recording resolution available on a smartphone.

Is it worth to buy Samsung S21 in 2023? ›

The Samsung Galaxy S21 FE was launched in January 2022, just before the Galaxy S22 series. This smartphone is barely a year old and might be a good option in 2023, depending on your needs. The Galaxy S21 FE offers the core features of the S21 with some modifications to make it more affordable.

What is the red sensor on back of the S21 Ultra? ›

The last sensor on the back is a laser AF sensor.

Which S21 has the best camera? ›

Galaxy S21 Ultra's powerful high-resolution camera can crop clearer images with the new 108MP sensor.

What is the difference between S21 ultra and S22 ultra? ›

The Galaxy S22 Ultra offers a number of other upgrades over the Galaxy S21 Ultra, including more capable cameras, a faster processor, a brighter display and faster charging. It's definitely gunning for the top spot in our best phones list.

Videos

1. Samsung Galaxy S21 Ultra Camera - 21 Tips and Tricks
(Jonathan Casey)
2. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Screen Replacement LCD Repair- Step by Step Guide
(Mobitouch PhoneRepairs)
3. How to Hard Reset Samsung Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra 5G
(GSM-ABC)
4. How to Turn Off, Restart & Remap Button on Samsung Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra 5G
(Phone Battles)
5. Galaxy S21: First 10 Things to Do!
(Droid Life)
6. Samsung Galaxy S20 Ultra Camera Glass Replacement
(Ers Bit Tech)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 30/05/2023

Views: 6521

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.