De beste locatietrackers voor je iPhone: kijk waar je bent geweest (2023)

Locatietrackers voor je iPhone

Wil je bijhouden op welke plekken je bent geweest en of je wel genoeg hebt gelopen op een dag, dan kan een bewegings- of locatietracker uitkomst bieden. We hebben het hier niet over stappenteller-apps (die alleen maar meten hoeveel stappen je hebt gezet) of fitnessarmbanden (waar je speciale accessoires voor moet hebben), maar apps waarmee je op de iPhone je beweging kunt vastleggen. Deze apps bespreken we:

 • Locatietrackers
 • Moves-alternatieven
 • Arc App
 • Gyroscope
 • Rego Pro
 • Geofency
 • Apple
 • Meer apps
 • Privacy

Moves-alternatieven

Waarom bewegingsapps? Enerzijds omdat Facebook heeft aangegeven te willen stoppen met Moves. Daardoor zijn veel gebruikers van Moves op zoek gegaan naar alternatieven. Een andere reden is omdat je met dergelijke bewegingsapps allerlei nuttige informatie kan verzamelen, waardoor je iets aan je (slechte) gewoontes kunt doen. Zo kun je bekijken hoeveel je nu écht beweegt op een dag en kun je overwegen of je bepaalde trajecten misschien lopend of fietsend zou kunnen afleggen. Een andere reden is van heel praktische aard: je hebt bijvoorbeeld een beroep waarbij je per uur of per minuut wordt afgerekend. Met een dergelijke app kun je precies zien hoe lang je bij een opdrachtgever of klant bent geweest, zodat je achteraf een juiste factuur kunt sturen. Denk bijvoorbeeld aan boekhouders of klusjesmannen die op locatie werken.

Ben je op zoek naar Moves-alternatief of een app om je beweging en activiteiten vast te leggen, dan zou je eens kunnen kijken naar onderstaande locatietrackers.

De beste locatietrackers voor je iPhone: kijk waar je bent geweest (1)

iCulture adviseert: Arc App

Arc is wat ons betreft de beste app die we getest hebben. Met deze app kun je precies bijhouden waar je bent geweest, hoe lang je op een bepaalde locatie verbleef en hoe je afstanden hebt afgelegd. Met een learning engine bepaalt Arc of je hebt gelopen, gefietst of in bus of trein zat. Klopt de info niet, dan kun je het achteraf aanpassen. Met deze functies bevat Arc bijna alles wat je ook in Moves vond, waardoor het een uitstekende vervanger is. Je hoeft geen account aan te maken en bepaalt zelf of je data alleen lokaal opslaat, met iCloud synchroniseert of de metingen tijdelijk stopzet. Gebruikte je eerder de Moves-app, dan is het ook goed om te weten dat je je gegevens kan overzetten naar Arc. Lees ook onze uitgebreide review van Arc App.

Bekijk ook

Review: Arc App bewegingstracker is een prima vervanger van Moves

Met de Arc App van Matt Greenfield kun je bijhouden waar je geweest bent. De app legt je locatie op elk moment af en meet hoe je van A naar B bent gegaan: lopend, fietsend of in een auto. Daarmee is Arc een goed alternatief voor Moves van Facebook, dat is gestopt.

(Video) AirTags? Nee joh, met GPS-trackers vind je écht alles terug!

Gyroscope

Gyroscope heeft onlangs een update gekregen naar versie 2.0 en dat was volgens de makers de ‘grootste update ooit’. De app wordt dan ook vaak genoemd als vervanger van Moves. Deze gratis app houdt je reisdoelen, beweegpatroon en bezochte plekken in de gaten en ordent ze ook in de nieuwe Places-functie. Voorheen had je voor Gyroscope een Facebook-account nodig, maar gelukkig kun je je tegenwoordig ook met een e-mailaccount registreren. Gyroscoop kijkt veel verder dan alleen je beweging en maakt ook een koppeling met data uit de Gezondheid-app. Je ziet precies hoe lang je ergens was en welk vervoermiddel je hebt gebruikt om er te komen. Achteraf kun je elke meting nog aanpassen, zodat je onbekende plekken een naam kunt geven. Ook kun je Moves-data importeren, maar je moet dan wel vóór eind juli 2018 een export van je huidige Moves-data hebben gemaakt.

Rego Pro

Rego Pro is misschien niet de meest voor de hand liggende optie om te proberen – al was het alleen maar vanwege de forse prijs van meer van 15 euro. In Rego kun je trajecten vastleggen op basis van GPX-data. Het is een soort privé-versie van Foursquare, de dienst waarmee je op allerlei plaatsen kunt inchecken. Ook wordt het wel de ‘bookmarks voor plaatsen’ genoemd. Je legt vast op welke plekken je bent geweest en niet zozeer welke vervoermiddelen je hebt gebruikt om van A naar B te komen. Met deze app kun je later terugzien waar je bent geweest. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je reisblogger bent en achteraf wilt kunnen vertellen welke leuke plekjes je het ontdekt. Van mooie panorama’s tot leuke koffietentjes: je legt het allemaal vast met adres en eventueel een eigen foto. Zo maak je ongemerkt een persoonlijk reisdagboek. Eventueel kun je met de hand ook een pin op de kaart toevoegen. Rego Pro maakt gebruik van de openbare Foursquare-database om mogelijke plekken te suggereren. Dit wordt alleen gebruikt om het adres te achterhalen, je gegevens komen niet online te staan. Zo draag je dus niet bij aan Foursquare, maar profiteer je wel van de gigantische hoeveelheid data die het netwerk heeft verzameld. Het vastleggen van de GPS-coördinaten werkt ook als je geen internetverbinding hebt.

Je kunt een plaats voorzien van meerdere privéfoto’s. Op basis van je plaatsen kun je een collectie maken, zodat je een tripje kunt samenvatten. Ook kun je de punten exporteren in GPX- of KML-bestand. Via je (optionele) Rego-account kun je de collecties ook op andere apparaten bekijken of met anderen delen via een unieke URL. Alle data bewaar je lokaal, als je dat wilt. Maar: privacy heeft wel een prijs.

(Video) Bluetooth-trackers round-up - Zoekt en gij zult niet altijd vinden

Geofency

Wil je de locatietracking gebruiken voor beroepsmatige activiteiten, dan is Geofency een betere oplossing. Deze app is wat meer gericht op tijdregistratie. De app houdt automatisch je locatie bij op de iPhone, iPad en Apple Watch. Je hoeft niet meer handmatig in te checken op een bepaalde locatie of een timer te starten. Geofency legt op basis van je GPS-coördinaten automatisch je aankomst- en vertrektijden vast, zodra je uit een bepaald gebied vertrekt. Je kunt zelfs je slimme huis-apparaten aansturen op basis van aankomst en vertrek, bijvoorbeeld het in- en uitschakelen van de lampen. Maar Geofency is vooral bedoeld voor het vastleggen van gewerkte uren, bezoeken aan klanten, lunchtijden en dergelijke.

Bekijk ook

De beste tijdregistratie-apps voor de iPhone

Met tijdregistratie-apps kun je op de iPhone bijhouden hoeveel uren je hebt gewerkt en vervolgens facturen. Als freelancer of ZZP'er is het belangrijk om je uren bij te houden, maar met de tijdregistratie-apps uit deze lijst kun je ook vastleggen hoeveel tijd je met andere activiteiten bezig bent geweest, zoals klussen rondom het huis of administratie. Wij hebben de beste apps voor je uitgekozen.

Je kunt achteraf je uren administreren, maar natuurlijk kun je het ook gebruiken in je vrije tijd om bijvoorbeeld te kijken hoe lang je wekelijks in de sportschool bent en of het nog wel zin heeft om lid te blijven. Je krijgt een grafische weergave van de plekken waar je bent geweest, met statistieken voor dagen, weken en maandne. Ook zie je op de kaart op welke plekken je was. Exporteer je gegevens via iCloud, CalDAV of Exchange en bekijk ze vervolgens op je Mac of pc. Alle data blijft lokaal.

(Video) Sleutels kwijt? Met deze trackers vind je ze snel terug

Apple’s locatietracking

Apple heeft op de iPhone ook een functie voor belangrijke locaties, waar je niets voor hoeft te doen. Je toestel houdt automatisch bij op welke plekken je bent geweest en hoe lang je er bent blijven hangen. Je kunt niet zien welke vervoermiddelen je hebt gebruikt en de metingen zijn soms ook wat minder nauwkeurig en gedetailleerd dan de apps die we in deze lijst bespreken, maar het kan een uitkomst zijn als je je afvraagt: waar was ik ook alweer? De veelbezochte locaties vind je gewoon terug via de Instellingen-app van je iPhone. Wil je dit liever niet, dan kun je de locatiefuncties ook uitschakelen.

Bekijk ook

Zo bekijk je op je iPhone op welke locaties je bent geweest (en hoe lang)

Je iPhone houdt standaard bij waar je allemaal geweest bent, zodat je bijvoorbeeld suggesties krijgt op basis van veelbezochte locaties. In deze tip leggen we je uit hoe je deze belangrijke locaties bekijkt en hoe je het uitschakelt.

Meer locatietrackers

Er zijn nog meer locatietracker-apps waarmee je je locatie kunt vastleggen, maar vaak hebben ze nét een andere insteek:

(Video) Amalia zingt voor jarige vader | Blauw Bloed

 • Quantified Map (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Maak persoonlijke kaarten van de plekken waar je geweest bent, zodat je een visualisatie van je dag krijgt.
 • Visits Journal (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.2+) - Legt vast op welke plekken je bent geweest.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een andere app die locaties vastlegt waar je bent geweest.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Kijk hoeveel ’tegels’ je van het aardoppervlak je hebt bezocht met de Strut-app.
 • Foursquare Swarm: Check-in App (gratis, iPhone/ Watch, iOS 10.0+) - Een ietwat vreemde eend, omdat je handmatig moet inchecken op locaties. Je doet dit openbaar, waarbij mensen die je toestemming hebt gegeven kunnen zien waar je bent.
 • Map My Run by Under Armour (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - Bedoeld voor wandelaars en hardlopers. Route en locaties vastleggen tijdens het sporten.
 • LocaToWeb (€1,19, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Familie en vrienden kunnen je positie live op de kaart volgen met deze app.
 • FollowMee GPS Location Tracker (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Installeer de app op een iPhone waarvan je de locatie precies wilt volgen. Kan als spionage-app gebruikt worden, dus pas op.

Suggesties van lezers
Deze app zou je ook eens kunnen proberen:

 • Life Cycle - Track Your Time (gratis, iPhone, iOS 13.0+) - Een app om je gewoonten in kaart te brengen, tijd te meten te kijken waar je bent geweest. Van de makers van Sleep Cycle. Je vindt Life Cycle terug in onze lijst met tijdregistratie-apps.

Privacy van locatietrackers

Dit soort apps kunnen alleen goed werken als ze heel veel data van je verzamelen en daar blijft altijd een risico aan kleven. Je moet de ontwikkelaar maar vertrouwen dat hij echt zorgvuldig daarmee omgaat. Het is dan ook een persoonlijke afweging of je de info die je met een dergelijke app vergaart nuttig genoeg vindt, om daarmee een stukje privacy in te leveren. Voor mensen die op uurbasis werken kan het een simpele afweging zijn.

Een punt van aandacht is dat je bij apps van kleine, goedbedoelende ontwikkelaars nooit weet of de app op termijn wordt overgenomen door een groot bedrijf zoals Google of Facebook. Daardoor kunnen je data alsnog in de grote grabbelbak komen. Tja, wat zou jij doen als je als ontwikkelaar een paar miljoen krijgt aangeboden? We hebben Arc gekozen als onze favoriete app vanwege de mogelijkheid om data alleen lokaal op te slaan. Bovendien kun je de data (ook lokaal) exporteren naar GPX-formaat, zodat je data niet blijft vastzitten in de app als je er ooit mee wilt stoppen.

Ben je meer op zoek naar een stappenteller-app, dan helpen we je daar ook mee op weg. Ook hebben we een overzicht van wandelapps.

Bekijk ook
(Video) DATAPAD Review voor het DISNEY STAR WARS HOTEL (Pre-Trip Voorbereidingen)

Handige stappenteller-apps voor de iPhone

Met deze stappenteller-apps meet je hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel kilometer je hebt afgelegd. Kom in beweging met je iPhone!

FAQs

Welke route heb ik gelopen iPhone? ›

Route van een Work-out bekijken

Maak je nog gebruik van de Activiteit-applicatie? Open deze dan, navigeer naar het tabblad 'Work-outs' en open een gewenste training. Vervolgens wordt een kaart met de gelopen of gereden route getoond. Je ziet dat de lijn in de meeste gevallen verschillende kleuren heeft.

Is er een app dat je kan zien waar iemand is? ›

Voor iedereen met een Android-smartphone is er de app 'Zoek mijn vrienden'. Deze app werkt vrijwel hetzelfde als Life360.

Wat is de beste tracker? ›

Vergelijk de 4 best geteste gps trackers
#Gps tracker
1Tile Mate Beste gps tracker van 2022Bekijk prijs
2Apple AirTag Beste koop gps trackerBekijk prijs
3Samsung Galaxy SmartTagBekijk prijs
4Tile StickerBekijk prijs
5 Oct 2022

Is Life360 gratis? ›

Je kunt Life360 gratis downloaden voor Android en iOS voor de iPhone. De basisfuncties staan gratis tot je beschikking. Die volstaan om de app te gebruiken om elkaars locatie te zien.

Hoe weet ik waar ik gelopen heb? ›

De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die je mogelijk hebt bezocht en routes die je misschien hebt afgelegd. Dit gebeurt op basis van je locatiegeschiedenis. Je kunt je tijdlijn op elk gewenst moment bewerken en je locatiegeschiedenis verwijderen via Tijdlijn.

Waar vind ik Locatiegeschiedenis? ›

Tijdlijn maken
 1. Open de Google Maps-app. op je Android-telefoon of -tablet.
 2. Tik op je profielfoto of initiaal Mijn tijdlijn .
 3. Tik op Meer. Instellingen en privacy.
 4. Kijk onder Locatie-instellingen of je 'Locatie staat aan' ziet staan. ...
 5. Kijk onder Locatie-instellingen of je 'Locatiegeschiedenis staat aan' ziet staan.

Hoe kan je iemand volgen via iPhone? ›

Tik op 'Personen' onder in het scherm en tik vervolgens op de naam van degene die je wilt zoeken. Als je vriend(in) te vinden is: Je vriend(in) wordt op een kaart weergegeven, zodat je ziet waar je vriend(in) is. Als je vriend(in) niet te vinden is: Onder de naam zie je 'Geen locatie gevonden'.

Wie kijkt er in mijn iPhone? ›

Wie kijkt er in mijn iPhone?
 • Log in op de website van iCloud.com/find.
 • Gebruik eventueel de Zoek mijn applicatie op een ander Apple toestel.
 • Selecteer 'Zoek iPhone'
 • Selecteer het juiste apparaat.
 • Bekijk de locatie op de kaart.

Hoe weet je dat iemand meekijkt op je telefoon? ›

Zoom de camera een paar keer in en uit en maak een aantal foto's. Als je merkt dat je camera veel trager is dan normaal, kan dat betekenen dat deze gehackt is. Controleer de lijst met apps die toegang tot je camera hebben. Als er een app tussen staat die je niet herkent, is je camera mogelijk gehackt.

Heb ik een tracker op mijn telefoon? ›

De locatie achterhalen? Ga naar android.com/find, log in met je Google-account en traceer de exacte locatie van je telefoon. Instellingen > beveiliging > locatie op afstand bepalen > inschakelen.

Kun je iemand volgen via mobiel? ›

IPhone en Android traceren

U kunt hem traceren met behulp van uw Apple ID (iPhone) of Google account (Android). Deze optie moet u vooraf wel activeren. Met een iPhone werkt dit via instellingen > icloud.com > zoek mijn iPhone. Op een Android toestel werkt het via Google instellingen en de app apparaatbeheer.

Hoe kan ik een andere telefoon volgen? ›

Op afstand zoeken, vergrendelen of wissen
 1. Ga naar android.com/find en log in op uw Google-account. ...
 2. Er wordt een melding gestuurd naar de kwijtgeraakte telefoon.
 3. Op de kaart ziet u informatie over waar de telefoon zich bevindt. ...
 4. Kies wat u wilt doen.

Hoe kun je zien waar je telefoon is geweest? ›

Gelukkig hebben ook Android-toestellen een 'Vind mijn apparaat'-functie om ze te traceren. Check nu meteen of je een Google-account hebt en of je zowel je locatie als Vind mijn apparaat hebt ingeschakeld. Tik op de app Instellingen, tik op Beveiliging en locatie en tik op Vind mijn apparaat en Locatie.

Hoe kun je zien waar iemand is? ›

Iemands locatie opvragen
 • Open de Google Maps-app. op je Android-telefoon of -tablet.
 • Tik op je profielfoto of initiaal. Locatie delen.
 • Tik op het profiel van de persoon die je wilt vinden. De locatie van de persoon updaten: Tik op het icoon van een vriend Meer. Vernieuwen.

Hoe kan ik mijn partner volgen? ›

GPS-trackers: volg je partner live via internet

– Een inbouw-tracker voor in de auto. Beide soorten GPS-trackers kun je volgen via internet. Hier kun je live de routes die je partner aflegt volgen. De trackers zijn eenvoudig te gebruiken met een simkaart en zijn klein van stuk, bijvoorbeeld de mobiele trackers .

Wie wil er met mij wandelen? ›

Op de website Sportpartner kunt u op zoek naar een wandelmaatje. Deze website richt zich op wandelaars die – de naam zegt het al – op zoek zijn naar een wandelmaatje. U kunt de profielen van andere wandelaars gratis bekijken.

Kun je Strava gratis gebruiken? ›

Om maar in de categorie “fijn” te blijven; het gebruik van Strava is gratis. Op jouw eigen account houdt de app je prestaties bij en analyseert die voor zover jij dat wenst.

Wat doet Strava? ›

Strava is het sociale netwerk voor sporters.

Als je een activiteit registreert, wordt deze opgenomen in je Strava-feed. Daarin kunnen je vrienden en volgers hun eigen races en trainingen delen, kudo's voor prestaties geven en reacties op elkaars activiteiten plaatsen.

Kun je zien of iemand je googled? ›

Je naam en profielfoto kunnen worden bekeken door andere mensen die gebruikmaken van Google-services waarin het hoofdprofiel van je Google-account wordt getoond, ook wanneer je communiceert of content deelt. Tip: Voor andere gegevens die u toevoegt, kunt u kiezen of ze privé zijn of zichtbaar voor iedereen.

Wat gebruikt mijn locatie iPhone? ›

Locatievoorzieningen maakt gebruik van gps en Bluetooth (indien beschikbaar), in combinatie met crowd-sourced wifihotspots en zendmasten, om de locatie van uw apparaat bij benadering te bepalen. Apps gebruiken uw locatie pas nadat ze om uw toestemming hebben gevraagd en u deze toestemming hebt verleend.

Wat zijn Locatiegeschiedenis gegevens? ›

Veel apps verzamelen je data. Meestal kan je deze gegevens niet inzien, maar bij Google ligt dat anders. Met de locatiegeschiedenis van Google krijg je een overzicht van de plekken die je hebt bezocht en de routes die je hebt afgelegd.

Kun je iPhone traceren? ›

Om uw apparaat te vinden, logt u in bij iCloud.com/find. Of gebruik de Zoek mijn-app op een ander Apple apparaat dat u bezit. Als uw iPhone, iPad of iPod touch niet in de lijst met apparaten staat, is 'Zoek mijn' niet ingeschakeld.

Hoe kun je zien waar iemand is via Whatsapp? ›

Open een individuele of groepschat. Druk op bijvoegen (plusicoon op iPhone, paperclipicoon op Android). Druk op 'Locatie'.

Is een iPhone altijd te traceren? ›

Sinds iOS 15 kan de Zoek mijn-app ook een iPhone terugvinden wanneer deze uit staat of volledig is gewist. Het was al mogelijk om apparaten die offline zijn (niet verbonden met het internet) terug te vinden, echter moet het apparaat wel zijn ingeschakeld. Dit is sinds iOS 15 niet meer nodig.

Hoe weet ik of mijn partner in mijn telefoon kijkt? ›

Altijd al willen weten wat je partner uitspookt op zijn of haar telefoon? Met de nieuwe app Yona kun je hem of haar dag en nacht nauwlettend in de gaten houden. Nu kun je met één druk op de knop checken of je wederhelft porno kijkt, online poker speelt of die ene serie aan het bingewatchen is.

Hoe kan ik mijn vriend in de gaten houden? ›

Met je vriend of vriendin elkaars telefoon in de gaten houden? Met de nieuwe app Yona kan het. Je tijdlijn op Facebook checken, even rustig porno bekijken of een heel seizoen Oh Oh Cherso bingewatchen zonder dat iemand ziet wat je doet, is er niet meer bij.

Kun je een iPhone afluisteren? ›

Een iPhone afluisteren of traceren kan namelijk enkel wanneer er vooraf spy software op de iPhone is gezet of men de iPhone voor enkele tijd in bezit heeft zodat de iPhone op een computer kan worden aangesloten en met specials recovery software kan worden gescand.

Wat is *# 21? ›

Is *#21# bellen om inkomende telefoontjes direct door te schakelen naar je voice mail. Als iemand dan belt, gaat hij meteen naar je voicemail. Je moet hem dan wel weer even uitzetten als je wel weer bereikbaar wil zijn.

Wat kost mSpy? ›

mSpy biedt verschillende tarieven om uit te kiezen, die afhankelijk van de looptijd duurder of goedkoper zijn. Het basisplan kost slechts 12 euro per maand met een looptijd van 8,33 maanden. De premium-versie kost tussen de 69,99 euro en 16,65 euro per maand.

Hoe vind ik spyware op mijn iPhone? ›

Hoe kun je spyware detecteren op een iPhone? Zoek naar een app genaamd Cydia, waarmee gebruikers software kunnen installeren op een telefoon die is gejailbreakt. Als dat er is en jij hebt het niet geïnstalleerd, verwijder het dan onmiddellijk.

Is het strafbaar om een tracker plaatsen? ›

Let op: het is bij wet niet toegestaan om een GPS tracker te plaatsen in/op andermans bezittingen zonder dat de eigenaar hiervan af weet en zonder toestemming. Dus bijvoorbeeld in het voertuig van je partner.

Kan iemand je telefoon hacken op afstand? ›

Ook is het mogelijk een Android of iPhone te kraken, ook wel 'rooten' of 'jailbreaken' genoemd. Hiervoor is verbinding met een computer nodig. Stalkerware kan daardoor meer geavanceerde functies krijgen, zoals de microfoon of camera op afstand inschakelen of zichzelf verwijderen.

Hoe kan de politie je telefoon traceren? ›

Elke gsm / mobiele telefoon meldt zich aan bij een zendmast die een bepaald gebied vertegenwoordigd. Waar deze mast staat is dus van belang. In welk land de gsm zich ook bevind hij zal ten alle tijden connectie met een dergelijke mast hebben om te kunnen bellen, Internetten, whatsappen, sms-en etc..

Kan je iPhone traceren met IMEI nummer? ›

Gestolen iPhone traceren via imei

Je vindt het IMEI-nummer op de iPhone zelf bij 'Instellingen>Algemeen>Info' en in het simkaarthoudertje van de iPhone. Als je je iPhone niet in handen hebt, is dat nummer ook nog te vinden. Je kunt het terugvinden op een sticker op de oorspronkelijke verpakking.

Hoe vind ik de iPhone van een vriend? ›

Tik op 'Personen' onder in het scherm en tik vervolgens op de naam van degene die je wilt zoeken. Als je vriend(in) te vinden is: Je vriend(in) wordt op een kaart weergegeven, zodat je ziet waar je vriend(in) is. Als je vriend(in) niet te vinden is: Onder de naam zie je 'Geen locatie gevonden'.

Hoe controleren vreemdgaan? ›

12 tekenen van vreemdgaan
 1. Je betrapt je partner op liegen (en nog meer liegen) ...
 2. Hij/zij/die skipt date avond en/of is niet geïnteresseerd in seks. ...
 3. Je partner doet er ineens veel langer over om zich klaar te maken. ...
 4. Je partner is geobsedeerd door alle apparaten. ...
 5. Hij of zij sluit snel de laptop als je in de buurt bent.
28 Apr 2022

Hoe kan ik de berichten van mijn partner controleren? ›

Een nieuwe app, 'mCouple' van het bedrijfje mSpy, laat je toe om in de gesprekken en berichten van je partner te snuisteren op elk uur van de dag. Je kan zelfs checken waar je partner heeft gezeten.

Waar staan geluidsopnames iPhone? ›

Je opname wordt bewaard onder de naam 'Nieuwe opname' of onder de naam van je locatie (als 'Locatievoorzieningen' is ingeschakeld via Instellingen > 'Privacy en beveiliging'). Om de naam van de opname te wijzigen, tik je op de opname, tik je op de naam en typ je een nieuwe naam.

Welke GPX app iPhone? ›

Om je op weg te zetten, testten we de populairste wandelapps op de markt die beschikbaar zijn voor Android smartphones en Apple iPhones.
 • Komoot.
 • Wandelknooppunt.
 • Osmand.
 • Gaia GPS.
 • GPX Viewer.
 • Topo GPS.
 • Guru Maps.
 • RouteYou.

Hoe werkt My route app? ›

Om te beginnen ga je naar www.myrouteapp.com en maakt (gratis) een account aan. Vervolgens zie je al meteen recent door anderen daadwerkelijk gereden routes. Klik je bovenin in het routelab dan kom je in de routebibiotheek die zich gaandweg zal vullen met routes uit de hele wereld.

Hoe kan iemand mij volgen via iPhone? ›

Tik op 'Personen' onder in het scherm en tik vervolgens op de naam van degene die je wilt zoeken. Als je vriend(in) te vinden is: Je vriend(in) wordt op een kaart weergegeven, zodat je ziet waar je vriend(in) is. Als je vriend(in) niet te vinden is: Onder de naam zie je 'Geen locatie gevonden'.

Wat je niet wist over iPhone? ›

13 dingen die je nog niet wist over je iPhone
 • Berichtgeving per app veranderen. ...
 • Schudden om tekst te verwijderen. ...
 • Waterpas. ...
 • Led-flitsen bij melding. ...
 • Kleuren veranderen. ...
 • Betere beveiliging.
3 May 2016

Hoe inkomend gesprek opnemen met iPhone? ›

Het werkt als volgt:
 1. Zodra het telefoongesprek start open je op je iPhone de TapeACall-app.
 2. Druk op de opnameknop en druk op 'Bellen'.
 3. Nadat je verbonden bent, ga je terug naar het gespreksvenster.
 4. Druk op het plusje om TapeACall toe te voegen aan het gesprek.
 5. De app neemt het gesprek op totdat je ophangt.
2 Mar 2021

Wat is het verschil tussen gpx en GPS? ›

Een GPX-bestand, ook wel een GPS-exchange format file genoemd, is simpelweg een tekstbestand met geografische informatie. Zoals routes, wegen en waypoints die hierin zijn opgeslagen. Een GPS-toestel wordt dan gebruikt om een GPX-bestand uit te lezen en weer te geven op je scherm.

Is RouteYou app gratis? ›

De (gratis) RouteYou App is nu beschikbaar in een 2e verbeterde versie voor Android. Download hier de app via Google Play.

Hoe werkt GPS op iPhone? ›

App toegang geven tot locatie (iPhone)
 1. Tik op Instellingen.
 2. Tik op Privacy.
 3. Tik op Locatievoorzieningen.
 4. Onderaan de pagina staat een lijst met apps die de locatievoorziening gebruiken. ...
 5. Tik onder 'Sta toegang tot locatie toe' op de gewenste optie.

Wat kost Myrouteapp? ›

Het gratis abonnement voor iedere reiziger. Route segmenten (!) Maak en vind in een handomdraai de mooiste routes. Nu vanaf $ 3.95 per maand!

Wat kost de app route NL? ›

De route.nl app geeft je gratis toegang tot meer dan 40.000 fiets- en wandelroutes. Je hoeft niet te betalen per route en ook alle functies van de app zijn vrij beschikbaar. De app is kortom helemaal gratis en je kunt zoveel routes bekijken als je maar wilt.

Welke app om route vast te leggen? ›

My Tracks is een Android-applicatie van Google waarmee je je tracks kunt vastleggen. Het is te gebruiken tijdens het hardlopen of fietsen, tijdens een toertocht of elk ander moment wanneer je iets wilt vastleggen.

Kun je iPhone traceren? ›

Om uw apparaat te vinden, logt u in bij iCloud.com/find. Of gebruik de Zoek mijn-app op een ander Apple apparaat dat u bezit. Als uw iPhone, iPad of iPod touch niet in de lijst met apparaten staat, is 'Zoek mijn' niet ingeschakeld.

Hoe kan je zien waar iemand is? ›

Iemands locatie opvragen
 1. Open de Google Maps-app. op je Android-telefoon of -tablet.
 2. Tik op je profielfoto of initiaal. Locatie delen.
 3. Tik op het profiel van de persoon die je wilt vinden. De locatie van de persoon updaten: Tik op het icoon van een vriend Meer. Vernieuwen.

Kunnen anderen zien waar ik ben? ›

Via de app Google Maps nodigt u mensen uit om gedurende bepaalde of onbepaalde tijd te kunnen zien waar u bent. Bekenden kunnen dan met Google Maps opzoeken waar u bent. Handig bijvoorbeeld als u onderweg bent in de auto en niet kunt bellen.

Videos

1. KEES VD SPEK over PETER R. DE VRIES, LEVENSGEVAAR, ANGSTEN, EXPEDITIE ROBINSON & FLIRTEN
(Robbert Rodenburg)
2. MIKKY KIEMENEY over RELATIE met FRENKIE, ONZEKERHEDEN, LEVEN in BARCELONA
(Robbert Rodenburg)
3. GLD Nieuws 26 augustus 2022
(Omroep Gelderland)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated: 10/15/2022

Views: 5958

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.